We zijn toegewijd aan het helpen van mensen om geschillen en conflicten op te lossen

in een sfeer van begrip, respect en samenwerking.

1. Mijn achtergrond

1. Duurzame oplossing

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de complexiteit van menselijke relaties en de emotionele uitdagingen die binnen families kunnen ontstaan. Mijn achtergrond omvat een solide juridische basis, met een diploma in rechten en jarenlange ervaring als advocaat en bemiddelaar in familierecht. Maar wat me echt drijft, gaat verder dan de wet. Het draait om begrip, compassie en het vinden van duurzame oplossingen die gezinnen helpen weer samen te komen.

Master Rechtsgeleerdheid Katholieke Universiteit Leuven

Postgraduaat Bemiddeling in Familiezaken UCLL Heverlee

Bijzondere opleiding Jeugdrecht Orde Vlaamse Balies

2. Mijn missie

2. Communicatieherstel

Mijn missie is eenvoudig maar krachtig: ik wil families helpen om conflicten op te lossen op een manier die respectvol, empathisch en eerlijk is. Mijn doel is om een omgeving te creƫren waarin alle betrokkenen zich gehoord en begrepen voelen. Ik geloof dat bemiddeling een positieve verandering kan teweegbrengen, zelfs in de meest uitdagende situaties.

Als bemiddelaar bij Uitgepraat, ben ik toegewijd aan het bieden van een veilige ruimte waarin u vrijuit kunt spreken en uw gevoelens kunt delen. Ik luister aandachtig naar uw verhaal, zonder oordeel, en werk samen met u aan oplossingen die voor iedereen aanvaardbaar zijn. Ik ben er om u te begeleiden, te ondersteunen en te helpen bij het vinden van een weg naar vrede en begrip.

3. Kinderen centraal

3. Kinderen centraal

Bij Uitgepraat begrijpen we dat kinderen vaak het hart vormen van familiezaken. Ze zijn kwetsbaar, gevoelig en verdienen een omgeving waarin ze kunnen gedijen, zelfs te midden van familieconflicten. Daarom nemen we de belangen van kinderen serieus en stellen we hen centraal in al onze bemiddelingsprocessen. Onze toewijding aan het welzijn van kinderen blijkt uit onze benadering van conflictoplossing. We streven ernaar om conflicten op te lossen op een manier die de belangen van kinderen beschermt en bevordert.

1. Contact met de bemiddelaar

Je neemt contact op met mij via………….. (e-mailadres)
Ik nodig jullie uit rond de tafel voor een eerste gesprek.