Tarieven

Wat kost bemiddelen nu?

Wat kost bemiddelen nu?

Op zoek naar duidelijkheid over onze tarieven voor bemiddeling in familiezaken?

Bij Uitgepraat begrijpen we dat transparantie en helderheid essentieel zijn, vooral als het gaat om gevoelige kwesties zoals echtscheidingen.

Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

1.    Intakegesprek: Het eerste gesprek is altijd een intakegesprek waarin we uw situatie bespreken en beoordelen hoe we u het beste kunnen helpen. Dit gesprek duurt 1,5 uur en kost €150,- (geen btw).

 

2.   Bemiddelingssessies: De kosten voor de bemiddelingssessies variëren afhankelijk van de complexiteit van uw zaak en het aantal benodigde sessies. 

 

      We bieden verschillende pakketten aan, waaronder:

·         Basispakket: Dit omvat 3 bemiddelingssessies en kost €500,- 

·         Standaardpakket: Dit omvat 5 bemiddelingssessies en kost €800,-

·     Maatwerk: Voor complexere zaken bieden we maatwerkoplossingen aan, waarbij de kosten in overleg worden bepaald op basis van uw specifieke behoeften.

 

3.  Aanvullende kosten: In sommige gevallen kunnen er aanvullende kosten ontstaan, bijvoorbeeld voor gespecialiseerd juridisch zakelijk advies of het opstellen van juridische documenten. Deze kosten worden altijd van tevoren met u besproken en zijn volledig transparant.

 

4. Reiskosten: Als bemiddelingssessies op een andere locatie dan ons kantoor plaatsvinden, kunnen er reiskosten in rekening worden gebracht. Deze kosten worden eveneens vooraf met u besproken.

 

5. Betalingsopties: We bieden flexibele betalingsopties aan, zodat u de kosten van onze diensten kunt spreiden over meerdere termijnen.

Bij Uitgepraat staan we voor eerlijke tarieven en kwalitatieve dienstverlening. Heeft u vragen over onze tarieven of wilt u meer informatie over onze diensten?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

We zijn er om u te helpen in deze uitdagende tijden en streven ernaar om de financiële aspecten van onze dienstverlening zo transparant mogelijk te maken, zodat u zich kunt richten op het herstellen van harmonie binnen uw familie.

1. Contact met de bemiddelaar

Je neemt contact op met mij via………….. (e-mailadres)
Ik nodig jullie uit rond de tafel voor een eerste gesprek.